Wij zijn verhuisd!

Landgoed Berg en Dal, Centrum voor ontspanning en bewustwording.
 
Tai Loi en Balans in Zijn zijn verhuisd!
 
Na ruim vier jaar gewerkt te hebben in onze studio aan het prachtige Gein bij Abcoude, kwam er een ander paradijs op ons pad. In het dorp Nunhem aan de rand van het Leudal, een schitterend natuurgebied vlakbij Roermond, vonden wij onze nieuwe plek: Landgoed Berg en Dal.
 
Het was een moeilijk besluit. Verlaten we onze heerlijke plek aan het Gein? Hoe doen we dat met al onze lieve klanten en cliënten die ons al deze jaren hebben bezocht?
We zijn een aantal keer in Nunhem geweest. De roep om daarheen te verhuizen, het gevoel van nog meer groen om ons heen, werd groter en groter. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt: we gaan ervoor. Voor ons, Maarten van Tai Loi en Marlies van Balans in Zijn, is het een avontuur waar we veel zin in hebben.
Inmiddels zijn wij verhuisd. Momenteel zijn wij bezig huis en studio in te richten. Vanaf volgend jaar zetten we onze werkzaamheden voort op Landgoed Berg en Dal in midden Limburg. Wie weet mogen we jou daar verwelkomen want naast wat je al van ons kent, gaan we ook nieuwe dingen aanbieden.
 
Ons aanbod op Berg en Dal in Nunhem
 
Bij Tai Loi blijf je welkom voor individuele klanksessies, klankconcerten, klanktrainingen en workshops zoals klank en yoga samen met Marlies.
 
Bij Balans in Zijn blijf je van harte welkom voor therapie, yoga en mindfulness.
 
Daarnaast gaan we retreats aanbieden, heerlijke dagen met yoga, klank, meditatie, wandelingen en natuurlijk tijd voor jezelf. Ook kan je straks overnachten (bed & breakfast) in combinatie met een klanksessie, yoga en / of begeleiding, geheel afgestemd op jouw behoefte.
 
Hartelijk dank voor het vertrouwen dat je ons de afgelopen jaren gaf. En wie weet tot ziens op onze nieuwe plek.

Klankconcert Op Hodenpijl in Schipluiden

♥ Klankconcert Op Hodenpijl ♥

Ervaar de magie van klank.

Op zaterdag 19 december nodigt Thai Loi Sound & Silence je uit voor een oorstrelend, hartverwarmend, helend en verstillend klankconcert in de prachtige kerk van Op Hodenpijl.

Het jaar 2020 was voor de meesten van ons een heel bewogen jaar. Dit klankconcert is een ideale mogelijkheid om je voor te bereiden op het nieuwe jaar. De meditatie op de klanken helpt jou om het oude jaar los te laten en open te staan voor vernieuwing.

Tijdens een klankconcert word je als het ware ondergedompeld in klanken, de geluidstrillingen masseren als het ware al jouw lichaamscellen. Klanken kunnen een grote invloed hebben op onze emoties en dieperliggende gevoelens.

Door de bijzondere werking kan een klankconcert lichaam en geest stimuleren om ontspanning beter toe te laten en blokkades los te maken. Stress, moeheid, slapeloosheid en pijnklachten kunnen hierdoor verminderen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Te reserveren via Op Hodenpijl, ook te boeken inclusief maaltijd

Entree: € 18,50 inclusief een drankje

Inclusief maaltijd: € 41,-

Reserveren en meer informatie

  • klankconcert op-hodenpijl

Lees verder

Balans in Zijn

Balans in Zijn

Mijn lief en partner Marlies Schurink-Verdonk is met haar praktijk Balans in Zijn verhuisd naar de studio van Tai Loi. Behalve dat we onze levens samen delen, hebben we besloten om ook op werkgebied samen te gaan werken.

Bij Tai Loi zal Marlies hoofdzakelijk gaan werken als (erkend)hypnotherapeut, verder is zij mindfulnesstrainer en (yoga)docent. Ook zullen we samen workshops gaan geven zoals: Kloppend hart, volg je hart want dat klopt.

Op Marlies' website vind je meer informatie.

Lees verder


Webdesign Totoweb