Over ons, het team van Tai Loi Sound and Silence


Tai Loi Sound and Silence (www.tailoi.nl) is letterlijk vanuit passie geboren. 

Maarten Schurink heeft jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt en besloot tijdens een sabbatical zijn vaste baan op te zeggen. Hij werd saunameester bij Spa Zuiver en is daar begonnen met het geven van klankschalensessies. Deze kennismaking heeft een diepe indruk op hem gemaakt en in 2012 heeft hij Tai Loi opgericht. In 2014 heeft Maarten succesvol de negendaagse training tot Gong Master bij Tone of Life in Polen gevolgd. Daarnaast heeft hij ook een aantal andere opleidingen op het gebied van klank gevolgd.

Maarten werkt regelmatig samen met zijn levenspartner Marlies Verdonk. Marlies is (erkend) hypnotherapeut, mindfulnesstrainer en erkend yogadocent. Zij heeft haar eigen praktijk Balans in Zijn.

Het team van Tai Loi bestaat verder uit Elvira Keijser, Nanja Wesselingh en Eurika Aragon.

Naast klankconcerten geeft Elvira Keijser Engelenreadings bij Tai Loi.

Nanja Wesselingh heeft yogaopleidingen gevolgd in Nederland en India. Naast haar functie als beleidsadviseur bij de Hogeschool Leiden is Nanja Wesselingh yogadocente en geeft ze klankconcerten. 

Eurika Aragon is gecertificeerd yogadocent. Sinds 2018 maakt zij deel uit van het Tai Loi team en geeft ze klankconcerten en workshops.

Tai Loi verzorgt gongbaden en klankconcerten, yoga, meditaties en workshops, individueel en voor kleinere en grotere groepen. Tai Loi is actief in geheel Nederland en is ook op tournee in Frankrijk, Duitsland en Zwitserland geweest.

In 2017 heeft Tai Loi haar eigen studio geopend. Eind 2021 is Tai Loi verhuisd naar Landgoed Berg en Dal, op een prachtige locatie in het Leudal, een schitterend bos in midden Limburg. Op Landgoed Berg en Dal in Nunhem geven Maarten en zijn team yoga, klankconcerten en workshops, privé-lessen yoga en handpan, en organiseren zij concerten en workshops in samenwerking met nationale en internationale teachers en muzikanten.Webdesign Totoweb