Over ons


Tai Loi Sound and Silence (www.tailoi.nl) is letterlijk vanuit passie geboren. 

Maarten Schurink heeft jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt en besloot tijdens een sabbatical zijn vaste baan op te zeggen. Hij werd saunameester bij Spa Zuiver en is daar begonnen met het geven van klankschalensessies. Deze kennismaking heeft een diepe indruk op hem gemaakt en in 2012 heeft hij Tai Loi opgericht. In 2014 heeft Maarten succesvol de negendaagse training tot Gong Master bij Tone of Life in Polen gevolgd. Daarnaast heeft hij ook een aantal andere opleidingen op het gebied van klank gevolgd.

Maarten werkt regelmatig samen met zijn levenspartner Marlies Verdonk. Marlies is (erkend) hypnotherapeut, mindfulnesstrainer en erkend yogadocent. Zij heeft haar eigen praktijk Balans in Zijn.

In 2017 hebben Maarten en Marlies hun eigen studio in Abcoude geopend. Eind 2021 zijn Maarten en Marlies verhuisd naar Landgoed Berg en Dal, op een prachtige locatie in het Leudal, een schitterend bos in midden Limburg. Op Landgoed Berg en Dal in Nunhem geven Maarten en Marlies prive retraites en individuele en groepssessies op het gebied van ontspanning en bewustwording. Ook verzorgen zij hier groeps- en bedrijfsuitjes, workshops en trainingen.Webdesign Totoweb