Klankconcert in Amsterdam , Abcoude
en elders in Nederland en Europa


Tai Loi Sound & Silence verzorgt klankconcerten ofwel sound healings in onze eigen studio en op andere locaties in binnen- en buitenland. Ook verzorgen wij regelmatig workshops en andere specials zoals mantra & klank en yin yoga met live muziek.

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data en locaties. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Tijdens het klankconcert nemen wij je mee op innerlijke reis. De sound healing werkt helend en zuiverend en is een waanzinnige ervaring. Wij spelen op een prachtige collectie kristallen en Himalaya klankschalen, gongs, handpan en andere helende instrumenten.

Het mooie en bijzondere is dat als je vaker meedoet, je een klankconcert telkens anders beleeft. Je ervaringen worden dan (nog) intenser en dieper. Ervaring met yoga of meditatie is absoluut niet vereist. Het zelf meemaken is nog altijd het beste, de ervaring is lastig in woorden uit te leggen.

Iedereen kan meedoen. Je hoeft geen lid te zijn bij de yogastudio en je hebt geen yoga-ervaring nodig. Terwijl je ontspannen op een matje ligt, geniet je van het klankconcert.

Inschrijven is noodzakelijk, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kan je inschrijven bij de betreffende locatie, zie onze agenda.

Afhankelijk van de locatie duurt een klankconcert één tot anderhalf uur. Zorg dat je ruim 10 minuten van te voren aanwezig bent. 5 minuten voor tijd gaat de deur op slot en de bel uit en zakken we weg op de trillingen van de klankschalen en de gongs.


klankconcert

Klankconcerten op de Tai Loi Sound & Silence Farm in Abcoude

"onder de rook van Amsterdam"

Iedere laatste dinsdag van de maand is er een oorstrelend, hartverwarmend, helend en verstillend klankconcert op de Tai Loi Sound & Silence Farm in Abcoude.

Deze klankconcerten zijn heerlijk comfortabel, uitgebreid en heel rustgevend. Onze studio ligt op een prachtige plek in de natuur vlakbij Amsterdam, Almere, het Gooi en Utrecht.

Waar: Tai Loi Sound & Silence Farm, Gein-Noord 78, 1391 HX Abcoude

Zie onze agenda voor de datums.

Aanvang: 19:30 uur
Bijdrage: € 17,50; € 19,00 m.i.v. 1-1-2021

Inschrijven is noodzakelijk, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Webdesign Totoweb