Waarom een klanksessie tijdens Corona?

We merken dat er in deze Corona-tijd meer dan ooit behoefte is aan privé-klanksessies. Voor jezelf of samen met een dierbare.

Juist in deze Corona-tijd is een klanksessie extra belangrijk. Een klanksessie zorgt voor ontspanning en ontspanning draagt bij aan een sterker immuunsysteem. En een sterk immuunsysteem zorgt ervoor dat je minder vatbaar bent voor het Corona virus en andere ziektes. Dus eet gezond, ga heerlijk de buitenlucht in en boek een klanksessie om jouw immuunsysteem een gezonde boost te geven.

Je bent van harte welkom voor een privé-klanksessie bij Tai Loi in Abcoude. Dit kan voor één of twee en ook voor meer personen. Natuurlijk volgen wij hierbij de richtlijnen van het RIVM. Naast de gepaste afstand van 1,5 meter, hebben wij ook maatregelen genomen op het gebied van hygiëne.

De klanksessies gaan op afspraak: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tussen slapen en waken

Tussen slapen en waken - diepe trance

Een veel gehoorde vraag is wat er met je gebeurt tijdens een klankconcert. Het meest eenvoudige antwoord is dat een klankbad voor de meeste mensen vooral ontspannend is, heel erg ontspannend.

Lees verder

magie van de gong

De magie van de Gong

De gong is de moeder van alle instrumenten. Geen instrument heeft zo’n enorme klankreikdom, zo’n enorm klankspectrum aan tonen en triljoenen boventonen. Gongs veranderen plaats en tijd. Indien een gong kundig wordt bespeelt, biedt de gong toegang tot herstel en zelf-herstel (healing).

Lees verder


Webdesign Totoweb