Skip to main content

Wij zijn verhuisd!

Landgoed Berg en Dal, Centrum voor ontspanning en bewustwording.
 
Tai Loi en Balans in Zijn zijn verhuisd!
 
Na ruim vier jaar gewerkt te hebben in onze studio aan het prachtige Gein bij Abcoude, kwam er een ander paradijs op ons pad. In het dorp Nunhem aan de rand van het Leudal, een schitterend natuurgebied vlakbij Roermond, vonden wij onze nieuwe plek: Landgoed Berg en Dal.
 
Het was een moeilijk besluit. Verlaten we onze heerlijke plek aan het Gein? Hoe doen we dat met al onze lieve klanten en cliënten die ons al deze jaren hebben bezocht?
We zijn een aantal keer in Nunhem geweest. De roep om daarheen te verhuizen, het gevoel van nog meer groen om ons heen, werd groter en groter. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt: we gaan ervoor. Voor ons, Maarten van Tai Loi en Marlies van Balans in Zijn, is het een avontuur waar we veel zin in hebben.
Inmiddels zijn wij verhuisd. Momenteel zijn wij bezig huis en studio in te richten. Vanaf volgend jaar zetten we onze werkzaamheden voort op Landgoed Berg en Dal in midden Limburg. Wie weet mogen we jou daar verwelkomen want naast wat je al van ons kent, gaan we ook nieuwe dingen aanbieden.
 
Ons aanbod op Berg en Dal in Nunhem
 
Bij Tai Loi blijf je welkom voor individuele klanksessies, klankconcerten, klanktrainingen en workshops zoals klank en yoga samen met Marlies.
 
Bij Balans in Zijn blijf je van harte welkom voor therapie, yoga en mindfulness.
 
Daarnaast gaan we retreats aanbieden, heerlijke dagen met yoga, klank, meditatie, wandelingen en natuurlijk tijd voor jezelf. Ook kan je straks overnachten (bed & breakfast) in combinatie met een klanksessie, yoga en / of begeleiding, geheel afgestemd op jouw behoefte.
 
Hartelijk dank voor het vertrouwen dat je ons de afgelopen jaren gaf. En wie weet tot ziens op onze nieuwe plek.

Waarom een klanksessie tijdens Corona?

We merken dat er in deze Corona-tijd meer dan ooit behoefte is aan privé-klanksessies. Voor jezelf of samen met een dierbare.

Juist in deze Corona-tijd is een klanksessie extra belangrijk. Een klanksessie zorgt voor ontspanning en ontspanning draagt bij aan een sterker immuunsysteem. En een sterk immuunsysteem zorgt ervoor dat je minder vatbaar bent voor het Corona virus en andere ziektes. Dus eet gezond, ga heerlijk de buitenlucht in en boek een klanksessie om jouw immuunsysteem een gezonde boost te geven.

Je bent van harte welkom voor een privé-klanksessie bij Tai Loi in Abcoude. Dit kan voor één of twee en ook voor meer personen. Natuurlijk volgen wij hierbij de richtlijnen van het RIVM. Naast de gepaste afstand van 1,5 meter, hebben wij ook maatregelen genomen op het gebied van hygiëne.

De klanksessies gaan op afspraak: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tussen slapen en waken - diepe trance

Een veel gehoorde vraag is wat er met je gebeurt tijdens een klankconcert. Het meest eenvoudige antwoord is dat een klankbad voor de meeste mensen vooral ontspannend is, heel erg ontspannend.

Lees verder


Webdesign Totoweb