Groepsarrangementen & Bedrijfsuitjes

Groepsarrangementen voor vitaliteit in midden Limburg

Vriendinnendag of vrijgezellendag. Teambuilding en bedrijfsuitjes. Voor vitaliteit, verbinding en innerlijke rust.

Wil je een bijzondere en leuke dag met jouw vriendinnen / vrienden / familie of met jouw collega's? Kortom, een verbindende en heerlijke geheel verzorgde middag of dag. Bij Tai Loi Sound & Silence op Landgoed Berg en Dal in Nunhem in midden Limburg is van alles mogelijk.

Een yogales, een verstillend klankconcert, een meditatieworkshop, al dan niet gecombineerd met elkaar. Aangevuld met lunch, high tea of diner. In overleg stellen we graag een heerlijke middag, avond of dag voor jullie samen.

Binnen in onze prachtige studio of bij mooi weer buiten in onze prachtige tuin, midden in de natuur. Al het eten en hapjes zijn home made op basis van pure eerlijke ingrediënten.


Heb je interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Arrangementen voor bedrijven

Wij organiseren ook klankconcerten en yoga voor yogastudio's, bedrijven en instellingen. Zorg voor de vitaliteit van medewerkers. Ideaal om medewerkers geestelijk en lichamelijk weer in balans te brengen.

Klank en yoga bij jou op locatie, in binnen- en buitenland


Reünie, bijeenkomst, mini-retraite of retraite-weekend? Een klankconcert, al dan niet gecombineerd met een yogales, is een bijzondere toevoeging aan het programma en zorgt voor een diepere beleving. Bij jou op locatie, in jouw eigen veilige omgeving. In binnen- en buitenland.

Wij organiseren ook klankconcerten en yoga voor yogastudio's, bedrijven en instellingen. Zorg voor de vitaliteit van medewerkers. Ideaal om medewerkers geestelijk en lichamelijk weer in balans te brengen.

Een paar voorbeelden waar wij geweest zijn:

  • Een gongbad bij een huwelijksceremonie
  • Een klankconcert en een heerlijk ayurvedisch diner op een prachtige boerderij in het Groene Hart
  • Festivals, zoals het Yoga Magazine Festival, YogaFest, Yoga op een onbewoond eiland, OpenUp festival, Sjamanenfestival
  • Diverse yoga-retraites in binnen- en buitenland
  • Een vrijgezellenfeest

Neem contact met ons op

Of bel ons meteen op +31 (0)6 156 48 096

Webdesign Totoweb