Klankconcert

Privé-klankmassage, privé yogales of handpanles


Wil je een individuele klankmassage? Of voor twee of meer personen?
Een privé-yogales of handpan-les?

Dat kan. Bij ons, op de Tai Loi Sound & Silence Farm in Abcoude, op een prachtige locatie in de natuur net onder Amsterdam.

Ook als je een origineel cadeau zoekt, helpen wij jou. Je kan bij ons een cadeaubon bestellen.

mantra sound journey

Privé-klankmassage

Klankmassage healing klankschalen klankschaal

Een klankmassage staat garant voor een diep ontspannende werking. Tijdens de massage maken wij gebruik van Himalaya klankschalen, prachtige gongs en andere helende instrumenten. De trillingen die ontstaan maken blokkades vrij en verminderen de spanning in spieren. De sessie eindigt met het bespelen van onze gongs. De rijkheid en diepgang van de tonen van de gongs zorgen voor harmonie en brengen het lichaam weer in balans. De geest wordt leeggemaakt en als het ware gereset.

Een klankmassage kan zorgen voor:

het losmaken van blokkades
het versterken van emoties
vermindering van stress
vermindering van pijnklachten
vermindering van slapeloosheid
het stimuleren van het zelfgenezende vermogen van het lichaam
een betere afvoer van afvalstoffen
een betere doorbloeding
toename van ontspanning in lichaam en geest

TARIEVEN

  • Klankmassage van een uur voor één persoon 50 euro
  • Klankmassage van een uur voor twee personen 70 euro
  • Meer personen op aanvraag

Privé yogales

deugdenyoga hathayoga vinyasa

Ilanit geeft deugdenyoga. Bij deze yogavorm staat in iedere les een innerlijke kracht – een deugd – centraal, bijvoorbeeld moed, vertrouwen, openheid, vreugde of creativiteit. Met Deugdenyoga worden de diepere betekenissen van een deugd geïntegreerd in houdingen, meditaties en affirmaties.

Je wordt je bewust van al het moois dat in je verborgen ligt. Doordat je meer jouw innerlijke schatten leert kennen, kun je deze ook makkelijker in je dagelijkse leven inzetten. Bewust of onbewust.

Tegelijkertijd geniet je van de vele positieve effecten van yoga op de gezondheid en ontspanning. Het doel van yoga is het ervaren van eenheid in het lichaam, eenheid van lichaam en geest, eenheid met de ander.

De eerste les maken we kennis met elkaar en kijken we wat jij nodig hebt. Samen kijken we naar waar jij je in wilt verdiepen en ontwikkelen. Aan de hand daarvan maakt Ilanit een reeks op jou afgestemde lessen die jou zullen helpen en inspireren om dat uit te werken en te laten verankeren in je dagelijkse leven.

Ilanit heeft de kwaliteit om goed te luisteren en je de ruimte te geven waar nodig. Zij zal je met warmte en liefde begeleiden.

TARIEVEN

Privé-yogales van anderhalf uur voor één persoon 65 euro
Tien lessen voor 600 euro
Meer personen op aanvraag

mantra sound journey

Privé handpanles

yishama halo ayasa gadung saraz hang

De handpan met zijn magische klanken is voor het eerst bedacht en gebouwd in het jaar 2000. Leer ook spelen op dit prachtige instrument, voor beginners en gevorderden.

Een uur privé handpanles kost € 40

 


Webdesign Totoweb