Self care & Sound healing Day retreat in Abcoude

Ayurveda, Yoga & Selfcare voor de Herfst


De dagen worden korter, de natuur bereidt zich voor op koudere periodes. Het is tijd voor de winter.

De donkere dagen voor kerst zijn de ideale tijd om je wat meer terug te trekken, om te rusten en om een start te maken met voedende, ondersteunende rituelen. Juist in deze periode hebben we het echter vaak ontzettend druk: we rennen van deadlines op het werk meteen door naar het schrijven van Sinterklaasgedichten en kerstborrels. Niet gek dus dat veel mensen zich juist in deze tijd van het jaar gestresst, moe en onrustig voelen.

Deze workshop is niet alleen een moment om bij jezelf te komen, je leert hier ook hoe je in het meest onrustige seizoen van het jaar bij jezelf kunt blijven.
Je leert meer over Ayurveda, het zusje van yoga, en hoe deze filosofie je kan helpen met beide voeten op de grond te blijven staan terwijl de blaadjes van de bomen vallen. Tijdens deze workshop ontdek je waarom een dagelijks Ayurvedisch zelfzorg-ritueel juist in dit seizoen essentieel is en ook hoe je dit vorm kunt geven op een voor jou haalbare manier. Je krijgt volop praktische tips en er is ruimte voor het stellen van je vragen.
Ook word je door een serie yogahoudingen en ademoefeningen geleid die je helpen om te aarden, zodat je open en stabiel de feestdagen tegemoet kunt gaan.

We eindigen de dag met een heerlijke oorstrelende Sound healing (klankbad) door Tai Loi. De Sound healing zorgt ervoor dat de aangedragen informatie beter in het onderbewuste verankerd wordt.

Irina Verwer is holistisch coach en yogadocente. Al ruim tien jaar geeft Irina les in binnen- en buitenland. Ze schrijft voor het Yoga Magazine, schreef de yogische kookboeken ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’, leidt retreats, workshops en masterclasses en ze geeft online lessen bij Ekhart Yoga.
Irina volgde wereldwijd docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen - van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Ook rondde ze diverse coachingsopleidingen en Ayurvedische opleidingen af.
Sinds haar elfde verdiept Irina zich in alles wat er over voeding te leren valt. Ze leest alles wat los of vast zit over mythes en filosofie. Daarnaast verdiepte Irina zich uitgebreid in kruidenleer, leefritmes, yoga voor vrouwen en tantra.
In haar workshops mengt Irina al haar kennis tot een heerlijke yoga-soep. Ze vertelt verhalen, geeft leef- en voedingsadviezen, stemt de oefeningen af op de seizoenen - maar vooral leert ze je om nog beter voor jezelf te zorgen.
Over Irina kun je meer lezen op haar website: www.irinaverwer.com.

Wanneer & Waar

Wanneer: 7 december 2019 10:00 - 15:00

Waar: Tai Loi Sound & Silence Farm, Gein-Noord 78, Abcoude

Bijdrage

  • 90 euro
  • 80 euro Early bird (tot 1 november 2019)

Inclusief (h)eerlijke home made vegetarische lunch

Registratie

Graag een mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Webdesign Totoweb