Over ons, het team van Tai Loi Sound and Silence


Tai Loi Sound and Silence (www.tailoi.nl) is letterlijk vanuit passie geboren. 

Maarten Schurink heeft jarenlang jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt en besloot tijdens een sabbatical zijn vaste baan op te zeggen. Hij werd saunameester bij Spa Zuiver en is daar begonnen met het geven van klankschalensessies. Deze kennismaking heeft een diepe indruk op hem gemaakt en in 2012 heeft hij Tai Loi opgericht. In 2014 heeft Maarten succesvol de negendaagse training tot Gong Master bij Tone of Life in Polen gevolgd. Daarnaast heeft hij ook een aantal andere opleidingen op het gebied van klank gevolgd.

Het team van Tai Loi bestaat verder uit Ilanit de Wilde, Elvira Keijser, Nanja Wesselingh en Kiki Pietersma.

Ilanit is docente yoga en meditatie, geeft klankconcerten en is mede-organisator van workshops. Zij heeft een éénjarige opleiding kinderyoga gevolgd en daarna de tweejarige volwassen deugdenyoga opleiding, beide bij yogaschool Dolfijnwellness. Ook heeft zij de NINMINMAX business yoga opleiding gevolgd voor yoga op de stoel. In de zomer van 2015 maakte Ilanit onderdeel uit van het Tai Loi festival team en zij heeft tot 2017 in het bedrijfsleven gewerkt. . 

Naast klankconcerten geeft Elvira Keijser Engelenreadings bij Tai Loi.

Naast haar functie als beleidsadviseur bij de Hogeschool Leiden is Nanja Wesselingh yogadocente en geeft ze klankconcerten. Nanja heeft yogaopleidigen gevolgd in Nederland en India.

Kiki Pietersma verzorgt yoga- en pilateslessen en geeft klankconcerten.

Tai Loi verzorgt gongbaden en klankconcerten, yoga, meditaties en workshops, individueel en voor kleinere en grotere groepen. Tai Loi is actief in geheel Nederland en is ook op tournee in Frankrijk, Duitsland en Zwitserland geweest.

In 2017 heeft Tai Loi haar eigen studio bij Abcoude geopend op een prachtige locatie aan het Gein midden in de natuur, vlakbij Amsterdam, Almere, het Gooi en Utrecht: de Tai Loi Sound & Silence Farm. Op de Tai Loi Sound & Silence Farm geven Ilanit en Maarten yoga, klankconcerten en workshops, privé-lessen yoga en handpan, en organiseren zij concerten en workshops in samenwerking met nationale en internationale teachers en muzikanten.Webdesign Totoweb